Hlavní obsah

Pražská policie ukončila vyšetřování vraždy z tramvaje číslo 17

– Praha • Aktualizováno

Pražští kriminalisté ukončili vyšetřování případu vraždy v tramvaji číslo 17, která se stala před dvěma roky. Případ teď dostane na stůl státní zástupce, který rozhodne o obžalobě. Pachatel se v květnu sám přihlásil a přinesl i zbraň.

Foto: Policejnidenik.cz

Policie na místě činu v pražských Modřanech

Článek

„Kriminalisté spisový materiál předali na městské státní zastupitelství s návrhem na podání obžaloby pro trestné činy vražda, neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a nedovolené ozbrojování,“ oznámil ve čtvrtek mluvčí policie Jan Daněk.

Třiašedesátiletému pachateli hrozí trest odnětí svobody na patnáct až dvacet let nebo výjimečný trest.

Muž přišel na služebnu policie 24. května večer a přinesl s sebou i vražednou zbraň. Policie tehdy uvedla, že pachatel se s obětí neznal. Motivem vraždy zřejmě bylo získání peněz. [celá zpráva]

Žena byla zastřelena v tramvaji 13. února 2014. Tehdy ji našli cestující s krvácivým zraněním hlavy ve druhém voze na zastávce v Modřanech. Detektivové prvního oddělení během dvou let zveřejnili mnoho stop včetně posledních okamžiků ženy, než nastoupila do tramvaje. Spekulovalo se také o tom, že ji má na svědomí vrah taxikářů, to ovšem policisté vyvrátili.

Reklama

Související články

Ženu v tramvaji číslo 17 někdo zastřelil

Pražští policisté potvrdili, že žena, která byla nalezena mrtvá v tramvaji číslo 17, byla zastřelená. Po pachateli dále pátrají. Již v neděli zveřejnili podobu...

Výběr článků

Načítám