Hlavní obsah

Na Mělnicku se převrátila cisterna, řidiči prý vběhla do cesty srnka

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Veltrusy

Silnici č. 608 mezi Veltrusy a Kozomínem na Mělnicku zablokovala v pondělí ráno nehoda cisterny. Řidič nákladního vozu byl zraněn a skončil v nemocnici. Benzín a naftu, které cisterna převážela, musela přečerpat specializovaná firma.

BEZ KOMENTÁŘE: U Kozomína na Mělnicku se převrátila cisterna s benzínemVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala před šestou hodinou ráno poblíž kruhového objezdu na silnici č. 608. Podle řidiče před vůz vběhla srnka, které se snažil vyhnout. Cisterna vyjela při manévru částečně ze silnice a převrátila se.

"Přivolaní hasiči pomohli záchranářům s vyproštěním řidiče. Toho jsme vytáhli ven z kabiny čelním sklem," sdělil na místě řídící důstojník hasičů.

Záchranáři následně převezli řidiče k ošetření do nemocnice. Kamión převážel naftu a benzín. Kvůli nebezpečnému nákladu museli hasiči provést protipožární opatření. Ke kamiónu natáhli vodní proud a připravili hasicí přístroje.

"Při nehodě nedošlo k úniku nebezpečných látek. Kvůli přečerpávání převážených pohonných hmot bude silnice po celé dopoledne uzavřena. Až poté bude moct specializovaná firma kamión vyprostit," řekla Novinkám policejní mluvčí Michaela Nováková.

Přesné okolnosti nehody vyšetřují policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám