Hlavní obsah

Po potyčce v Tesku na pražském Smíchově zemřela žena

Novinky, ok, jap
Praha
Aktualizováno

Po potyčce v obchodním centru Nový Smíchov v Praze ve čtvrtek odpoledne zemřela žena. Podle prvních informací měla konflikt s jinou ženou. Na místě jsou kriminalisté. Útočnici policisté zadrželi.

BEZ KOMENTÁŘE: Místo vraždy v obchodním domě. Archivní záběryVideo: Novinky

 
Článek

„Vyjížděli jsme krátce po 14. hodině do obchodního centra v Plzeňské ulici, kde po předchozí potyčce 33letá žena pobodala 54letou ženu, ta svým zraněním podlehla. Policisté na místě 33letou ženu zadrželi. Celý případ si převzali kriminalisté z 1. oddělení krajského ředitelství, kteří budou zjišťovat bližší okolnosti,“ řekla Novinkám mluvčí policie Iveta Martínková.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Incident se odehrál přímo mezi regály obchodu.

„Naše posádka včetně lékaře byla na místě za čtyři minuty, i přes okamžitou resuscitaci se ale nepodařilo ženu zachránit,“ konstatoval mluvčí záchranářů Dominik Horn.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Záchranáři a policisté u obchodního centra

Podle informací Novinek se incident odehrál po 14. hodině v prodejně Tesco v prvním patře obchodního centra. Žena, která útočila pravděpodobně nožem, byla podle zdroje Novinek ve čtvrtek propuštěna z psychiatrické léčebny. Policie to zatím nepotvrdila. Informace o oběti zatím nejsou známy.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Oběť zůstala ležet mezi oblečením

Policisté okolí činu uzavřeli a na místě pracují technici a kriminalisté. Proč došlo k potyčce, zatím není jasné.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Strážníci na místě činu

Reklama

Výběr článků

Načítám