Hlavní obsah

Dálnici D4 uzavřela nehoda tří aut, pro zraněnou letěl vrtulník

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nehoda tří osobních aut uzavřela v pátek odpoledne dálnici D4 u Jíloviště ve směru na Prahu. Ve směru na Příbram byla dálnice průjezdná jedním jízdním pruhem, navíc vedeným v opravovaném úseku. V obou směrech se vytvořily několikakilometrové kolony. Uzavírka na Prahu trvala asi hodinu.

BEZ KOMENTÁŘE: Vážná nehoda na dálnici D4 u JílovištěVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala okolo půl čtvrté odpoledne. V místě, kde je provoz kvůli opravám veden obousměrně v jednom jízdním pásu, se čelně střetla dvě osobní auta, do nich pak navíc narazil další osobní vůz.

"Na místě zasahují hasiči. Podle prvotních informací z místa se při nehodě zranili nejméně čtyři lidé. Vrtulník letecké záchranky přistál tak, aby nemusela být obousměrně uzavřena dálnice, ta byla směrem na Příbram průjezdná," řekl Novinkám mluvčí hasičů Ladislav Holomčík.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda na dálnici D4

Záchranáři všechny zraněné postupně naložili do sanitek a odvezli do nemocnice. Ženu s vážnými zraněními do jedné z pražských nemocnic transportoval vrtulník.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda na dálnici D4

Dálnice byla směrem na Prahu na hodinu zcela uzavřena. Směrem na Příbram byla po celou dobu průjezdná jedním jízdním pruhem v opravovaném pásu. I přesto se ale v tomto směru vytvořila kolona dosahující až k Pražskému okruhu.

Co přesně bylo příčinou nehody, zjišťují policisté společně s kriminalisty.

Reklama

Výběr článků

Načítám