Hlavní obsah

V centru Olomouce zemřela seniorka po střetu s nákladním autem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

V centru Olomouce v pondělí odpoledne zemřela šestaosmdesátiletá žena, kterou srazilo nákladní auto. Žena utrpěla natolik rozsáhlá a vážná zranění, že už jí záchranáři nemohli na místě pomoci, řekl v pondělí mluvčí krajské záchranné služby Pavel Vysloužil.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se podle policejní mluvčí Miluše Zajícové stala před 16. hodinou v Palackého ulici u tramvajové zastávky. „U devětadvacetiletého řidiče nákladního auta byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem," řekla mluvčí.

Během tohoto měsíce je to v Olomouckém kraji již čtvrtá smrtelná nehoda. Naposledy v polovině května zemřel u Hustopečí nad Bečvou na Přerovsku dvacetiletý mladík, kterého srazila dodávka poté, co vystoupil z vozu.

U Zábřehu na Šumpersku zemřel motorkář poté, co nezvládl průjezd zatáčkou a narazil do svodidel. Na začátku května v Dolanech na Olomoucku zemřel spolujezdec z osobního auta, které narazilo do mostku. Další dva lidé z posádky auta byli zraněni, z toho jeden těžce.

Reklama

Výběr článků

Načítám