Hlavní obsah

Letecké záběry převráceného nákladního auta na dálnici D8

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mělník
Aktualizováno

Dálnice D8 u Nové Vsi na Mělnicku byla v pátek ve směru na Ústí nad Labem kvůli nehodě přes osm hodin neprůjezdná. Ráno tam havaroval kamión a převrátil se. Škoda je zhruba šest miliónů korun. Po 14:00 byl provoz v úseku obnoven jedním pruhem. Nikdo se při nehodě nezranil.

Letecké záběry převráceného nákladního autaVideo: Novinky

 
Článek

Policisté museli dopravu odklánět na 18. kilometru, na místě se tvořily několikakilometrové kolony, dopravní komplikace potkaly i řidiče na silnici 16 poblíž nájezdu na D8 u Nové Vsi.

Foto: Miroslav Kovář, Novinky

Převrácené nákladní auto na D8

Nehoda nákladního vozu se stala kolem 5:30. „Příčinou nehody bylo nepřizpůsobení rychlosti schopnostem řidiče,” uvedl mluvčí policie Jakub Vinčálek.

Hasiči měli původně nahlášeno, že řidič je zaklíněn a bude nutné ho vyprostit. To nakonec nebylo potřeba, protože se z auta dostal sám.

„Z nákladního auta se vysypal náklad automobilových dílů, přívěs skončil mimo dálnici. Poškozena byla také svodidla v délce 300 metrů. Hasiči zajistili únik kapalin a přečerpávali naftu,” řekl Novinkám mluvčí hasičů Jaroslav Gabriel.

Podle něj na vyproštění auta přijela specializovaná firma.

Související téma:

Foto: ŘSD, Novinky

Podle serveru dopravních informací omezení potrvají nejméně do 15:00.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám