Hlavní obsah

Muž v Kladně nepřežil střet s octavií

– Kladno • Aktualizováno
Novinky, ČTK, Pavel Jaňurek

Střet s octavií nepřežil v pátek večer v Kladně muž přecházející silnici mimo přechod pro chodce. Téměř hodinu o jeho život bojovali záchranáři i posádka vrtulníku letecké záchranky. Nehoda se stala krátce před 22. hodinou v ulici Cyrila Boudy.

BEZ KOMENTÁŘE: Chodec v Kladně nepřežil střet s octaviíVideo: Novinky

 
Článek

Řidič octavie srazil muže v místě, kde není žádný přechod pro chodce. Policisté ulici obousměrně uzavřeli, na místě přistál krátce po nehodě vrtulník.

"Mohu potvrdit, že vyšetřujeme tragickou dopravní nehodu, při níž došlo ke střetu osobního vozidla s chodcem. Chodec utrpěl při střetu vážná zranění, kterým na místě podlehl," řekl Novinkám policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

Nehodou už se zabývají kriminalisté. Ti zjišťují další podrobnosti a také okolnosti, za jakých došlo ke smrti chodce.

Chodec zemřel při střetu s autem na dálnici D10

Další chodec zemřel v noci na sobotu na dálnici D10 ve směru na Prahu mezi Kosmonosy a Mladou Boleslaví. I jeho srazilo osobní auto. Chodec na místě zemřel, posádka vozu vyvázla bez zranění. Kvůli nehodě zastavili policisté na dálnici v daném směru provoz na hodinu a půl.

"Můžeme potvrdit, že mladoboleslavští kriminalisté prověřují v současné době všechny okolnosti tragické dopravní nehody, ke které došlo na 46,5 kilometru dálnice D10 ve směru na Prahu, při které došlo ke střetu chodce s osobním automobilem Škoda Octavia," řekl Chalupa. "Byla nařízena soudní pitva," doplnil.

Příčiny tragické nehody nadále vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám