Hlavní obsah

Po loupeži v bance zadržen na nádraží

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ÚSTÍ NAD ORLICÍ

Kuriozní přepadení banky se stalo ve středu v obci Letohrad na Ústeckoorlicku. Jednaadvacetiletý mladík se tam na přepážce netradičním způsobem domáhal peněz. S lupem však daleko neutekl - policie ho krátce nato zadržela na nádraží.

Článek

Před polednem vešel do pobočky Komerční banky, kde přistoupil k jedné z přepážek a položil zde papír s nápisem. V textu byla žádost o vydání peněžní hotovosti pod hrozbou zabití. Pracovnice přepážky odpověděla, že peníze nemá, proto mladík přešel k pokladně, kde vystál frontu a podsunul jiné pracovnici papír s uvedeným nápisem.

Na dotaz, zda to myslí vážně, odpověděl kladně s tím, že je to přepadení. Pokladní muži vydala hotovost ve výši 180 500 korun, kterou naházel do igelitové tašky a poté odešel.

Ani ne za půl hodiny byl mladík zadržen na vlakovém nádraží v Letohradě. Dobrovolně vydal odcizenou finanční hotovost a lovecký nůž, který měl po dobu přepadení u sebe v kapse bundy. Rovněž byl zjištěn papír s uvedeným textem.

Podle policie hrozí obviněnému až desetiletý trest odnětí svobody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám