Hlavní obsah

Muž se zákazem řízení vjel do protisměru a narazil do volkswagenu

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I přes zákaz řízení vyrazil v neděli časně ráno na silnice v Praze řidič BMW. Poblíž Šeberova přejel do protisměru a čelně naboural protijedoucí Volkswagen Touareg. Poté se pokusil o útěk.

BEZ KOMENTÁŘE: Čelní srážka BMW a Volkswagenu na okraji PrahyVideo: Novinky

 
Článek

Vše začalo v restauraci v Šeberově, kde popíjeli lidé, kteří tam přijeli svým vozem. Při odchodu si přivolali taxislužbu, která měla je i jejich automobil dopravit domů.

Zhruba 50 metrů od restaurace však do jejich vozu narazilo BMW, které přejelo do protisměru. Oba zdemolované vozy zůstaly stát po nehodě na silnici.

„Řidič BMW najednou vystoupil, vzal si na záda batoh a začal utíkat. Doběhli ho uprostřed přilehlého pole, kde ho pozdrželi až do příjezdu policie," popsal Novinkám situaci na místě jeden ze svědků.

Zkoušku na alkohol řidič BMW odmítl

Řidič by zadržen a skončil v poutech. V touaregu se při nehodě zranila jedna žena, záchranáři ji proto museli převézt do nemocnice.

„Policisté následně zjistili, že muž má vysloven platný zákaz řízení. Dechovou zkoušku i lékařské vyšetření, spojené s odběrem biologického materiálu, řidič odmítl," řekla Novinkám policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Přivolaní hasiči zajistili oba vozy proti požáru a zasypali uniklé provozní kapaliny. Silnice byla po dobu vyšetřování nehody zcela uzavřena. Policie případ dále vyšetřuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám