Hlavní obsah

Policisté zadrželi dva muže kvůli přepadení 15letého chlapce v Praze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští policisté díky zveřejnění případu loupežného přepadení 15letého chlapce během jednoho dne dopadli dva podezřelé. Jeden z nich byl obviněn z loupeže, nyní detektivové zjišťují, zda se podílel i na dalším přepadení.

BEZ KOMENTÁŘE: Převoz muže podezřelého z loupežeVideo: Policie ČR

 
Článek

„Během včerejšího dne se kriminalistům sešlo na stole hned několik poznatků k totožnosti osob, které byly z přepadení podezřelé. Díky tomu je detektivové během čtvrtečního dopoledne zadrželi a po následných výsleších s jedním z nich zahájili stíhání pro trestný čin loupež,“ uvedl v pátek mluvčí policie Jan Daněk.

Pachatel je podle Daňka v podmínce za majetkový trestný čin. Druhý z mužů, které zachytily kamery u metra Kačerov, je momentálně veden jako svědek.

Loupež se odehrála na konci ledna v ulici K Vltavě, kde útočník 15letého hocha napadl pěstí, srazil ho na zem a vzal mu mobil a sluchátka. [celá zpráva]

V souvislosti s tímto případem policisté vyšetřují také loupež z Jinonické ulice. Obětí byla dvaatřicetiletá žena, kterou pachatelé pronásledovali z tramvaje. Udeřili ji pěstí do obličeje a ukradli jí kabelku s penězi, doklady a mobilním telefonem.

„Na případu druhé loupeže, která se stala na Jinonické ulici, kriminalisté stále pracují a v tuto chvíli není jasné, zdali s ní mají zadržení muži něco společného,“ konstatoval Daněk a poděkoval občanům za pomoc při pátrání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám