Hlavní obsah

Nemocniční fantom děsí pražské zdravotníky. Krade, když jsou sestry u pacientů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Neuvěřitelných sedm let dělá vrásky na čele policistům, ale i zdravotníkům zloděj, který systematicky vykrádá sesterny. Kriminalisté vědí o sedmi případech z Prahy, ovšem domnívají se, že krade i na jiných místech v ČR. Jeho oběťmi jsou vždy zdravotníci v nemocnicích.

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděje přistihly sestry, přesto hned uteklVideo: Policie ČR

 
Článek

„Z krádeží je podezřelý prozatím neznámý muž, který během období od roku 2008 do roku 2015 vykrádal sesterny a kanceláře pražských nemocnic,“ prohlásila ve středu mluvčí policie Iveta Martínková.

Z dostupných kamerových záznamů vyplývá, že chmaták vždy využije chvíle, kdy jsou sestřičky u pacientů, a z jejich kanceláří bere jejich osobní věci. V jednom případě se s nimi dokonce střetl ve dveřích, když nesl kabelku, přesto ale hbitě utekl.

Foto: Policie ČR

Nemocniční fantom okrádá sestřičky

Poslední případ z Prahy je z října 2015. „Policisté nevylučují, že má tento fantom na svědomí více takových případů na celém území republiky,“ konstatovala Martínková.

Přestože kriminalisté provedli celou řadu pátrání, nepodařilo se jim do této chvíle fantoma nemocnic dopadnout. Prosí proto veřejnost o pomoc, své informace o totožnosti podezřelého mohou volat na linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám