Hlavní obsah

Nevlastní dceru ústeckého hejtmana Bubeníčka ubodal její přítel

– Bílina
Právo, koc

Třiadvacetiletou nevlastní dceru hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka (KSČM) napadl v Bílině na Teplicku a pobodal její o rok mladší partner. Záchranářům se přes veškerou snahu nepodařilo zraněnou ženu zachránit.

Foto: Petr Horník, Právo

Hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček

Článek

Mladík zaútočil nožem na svou přítelkyni 2. ledna večer po předchozí rozepři. „Muž byl obviněn z ublížení na zdraví s následkem smrti. Nařízená soudní pitva potvrdila cizí zavinění. Byl podán návrh na uvalení vazby,“ uvedla policejní mluvčí Šárka Poláčková.

Je přitom možné, že právní kvalifikace zločinu bude zpřísněna na vraždu.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Ústecký hejtman Bubeníček, který je zároveň v Bílině starostou, tragickou událost v rodině potvrdil prostřednictvím své mluvčí Lucie Dosedělové.

„Celou záležitostí se zabývá Policie ČR a nebudeme sdělovat žádné podrobnosti. Zároveň žádáme veřejnost i média o pochopení a respektování soukromí rodiny. Pan hejtman s rodinou děkují za projevenou soustrast,” stojí v oficiálním prohlášení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám