Hlavní obsah

Auto v centru Prahy vjelo po srážce s tramvají do výlohy obchodu

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

V centru Prahy ve Francouzské ulici se v pondělí v podvečer srazilo osobní auto s tramvají. Vůz byl poté odmrštěn do výlohy blízké prodejny a zranil zákaznici obchodu.

BEZ KOMENTÁŘE: BMW projelo v Praze do prodejny potravinVideo: Novinky

 
Článek

„Osobní auto bylo vlivem střetu s tramvají odmrštěno do výlohy jednoho z tamních obchodů. Přitom došlo podle prvotních informací k lehkému zranění jedné ze zákaznic obchodu,” sdělil mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Podle informací Novinek se jednalo o banální střet BMW s tramvají, po kterém ale řidič osobního vozu zazmatkoval, sešlápl plyn a projel až do prodejny potravin.

Dechová zkouška ukázala, že ani řidič tramvaje, ani řidič auta nebyli pod vlivem alkoholu.

Záchranáři převezli do nemocnice kromě zraněné zákaznice z obchodu také řidiče a jeho dítě, které s ním ve voze cestovalo. V jejich případě se jednalo spíše o preventivní prohlídku.

Vůz museli z prodejny vyprostit hasiči. Nehodou se nadále zabývají policisté. Francouzská ulice byla ve směru od náměstí Míru po nehodě uzavřena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám