Hlavní obsah

Řidič zmlátil kovovou tyčí dva muže, kterým vadila jeho jízda

Novinky, abe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Kladenští kriminalisté vyšetřují případ dvaadvacetiletého řidiče, který minulý týden zranil dva muže železnou tyčí. Mladíka rozčílilo, že jej ostatní řidiči upozornili na neukázněný způsob jízdy.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Mladík na cestě do centra Kladna minulou středu prudce vybočil vozidlem, čímž údajně málem způsobil dopravní nehodu. Jiný řidič jej upozornil probliknutím světel na neukázněnou jízdu. Tím si od podezřelého vysloužil slovní a fyzické napadení, když pak obě auta stála na semaforech.

Poškozenému přispěchal na pomoc jiný řidič, který celou dobu jel za oběma muži. „Celý incident následně uklidnily neznámé osoby z ulice, řidiči nasedli zpátky do aut a pokračovali v cestě," řekla v pondělí mluvčí kladenské policie Jana Šteinerová.

Jeden incident mu nestačil

V ulici Dukelských hrdinů ale mladík zastavil a řidiči za ním museli udělat totéž. Vyndal ze zavazadlového prostoru kovovou černou tyč a napadl řidiče, s nímž měl konflikt na předchozím místě.

Dvaapadesátiletý muž z Rakovnicka úder vykryl rukou. Třiapadesátiletý řidič z Kladna mu přispěchal na pomoc, ale dostal nejméně dvě rány do hlavy tyčí.

„Na místo byla ihned přivolána policejní hlídka a záchranná služba. Prvnímu muži byla v kladenské nemocnici ošetřena ruka, druhý řidič byl hospitalizován," uvedla Šteinerová. Další osoby podle ní zraněny nebyly.

Reklama

Výběr článků

Načítám