Hlavní obsah

Večer s krásnou masérkou z internetu stál muže z Prahy luxusní řetízek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Seznámení na sociální síti se nevyplatilo muži, který si k sobě domů pozval mladou půvabnou dívku. Při masáži ho totiž požádala, jestli by si nemohla vyzkoušet jeho zlatý řetízek za 65 tisíc. Muž jí vyhověl a dívka se z bytu zanedlouho vytratila.

Foto: Policie ČR

Masérka po sobě zanechala jen bundu

Článek

Dosud neznámá bruneta staršího muže na sociální síti sama kontaktovala a vyměnili si několik vět. Následně došlo na schůzku, kterou si domluvili na středu. Gentleman dívku vyzvedl v pražské Troji a odvezl si ji domů.

Slibný večer se odehrál podle jeho představ a při kávě se neznámá muži zmínila, že se občas věnuje masážím. „Tu mu hned také nabídla a muž ji s radostí přijal. Načež se přemístili do ložnice a dívka se pustila do díla,“ popsal v neděli mluvčí policie Tomáš Hulan.

Masérka si však po chvíli postěžovala na masivní zlatý řetízek, který jí vadil při práci. Muž si ho sundal a dívka toho hbitě využila a poprosila ho, zda si ho může vyzkoušet a prohlédnout, jelikož je rovněž prodavačkou ve zlatnictví. Její protějšek tomu vyhověl.

Zbyla jen bunda

„Masérka tedy ozdobila svou šíji masivním zlatým řetízkem, když jí náhle zazvonil telefon. Dívka hovor přijala a šla si ho vyřídit do jiné místnosti. Z té se ale ani po čtvrt hodině nevracela. To přišlo samozřejmě muži divné, a proto ji, ještě spoře oděn, začal hledat,“ vylíčil Hulan.

Masérka však byla pryč a s ní i řetízek za 65 tisíc korun. Na památku tam muži nechala svou péřovou bundu.

Kriminalisté po slečně masérce pátrají pro podezření z trestného činu krádeže a prosí veřejnost o informace vedoucí k jejímu ztotožnění. Pokud zlodějku poznáte nebo víte, kde bydlí, předejte své informace na lince 158. „Svou nelhostejností pomůžete zabránit dalšímu jejímu, shora popsanému řádění,“ uzavřel mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám