Hlavní obsah

Policejní auto se střetlo s BMW u výjezdu z Blanky

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

S osobním vozem BMW se v úterý večer střetl na pražských Hradčanech policejní Land Cruiser. Podle informací Novinek mířil na úřad vlády a jel se zapnutými majáky. U Strakovy akademie v tu chvíli zasahovala policie proti demonstrantům.

BEZ KOMENTÁŘE: BMW se v Praze střetlo s policejním Land CruiseremVideo: Novinky

 
Článek

K nehodě došlo na křižovatce ulic Svatovítská a Milady Horákové, na úrovni výjezdu z tunelu Blanka. Jakmile vjel vůz se zapnutými majáky do křižovatky, střetl se s osobním vozem BMW, ten chvíli předtím vyjel z tunelu Blanka.

„Mohu potvrdit, že jsme v 19:10 přijali oznámení o této dopravní nehodě. Podle mých informací se nehoda obešla bez zranění,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Jak zjistil reportér Novinek na místě, policejní Land Cruiser jel se zapnutými majáky a měl namířeno k úřadu vlády. Podle očitého svědka cestovali v tomto voze kromě řidiče ještě další dva lidé.

„Z Land Cruiseru vystoupili dva lidi. Během mžiku tady bylo jiné auto, do kterého ti dva nasedli a odjeli. Na místě zůstal jen policista, který Land Cruiser řídil,“ popsal Novinkám situaci po nehodě očitý svědek.

Mladý řidič BMW tvrdí, že houkačku neslyšel, bylo mu ale divné, že vozidla okolo něj při výjezdu z tunelu zastavují. Jak sám uvedl, na semaforech svítila v tu chvíli zelená.

„Míra zavinění jednotlivých účastníků nehody je předmětem dalšího vyšetřování,“ doplnila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám