Hlavní obsah

Honička s BMW skončila u Prahy nehodou jako z akčního filmu

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nehodou jako z akčního filmu skončila v noci na úterý honička BMW s policisty na okraji Prahy. Ujíždějící řidič vyjel na hromadu hlíny, ve vzduchu prorazil plot, zboural dřevěný altán a s autem se převrátil.

BEZ KOMENTÁŘE: Honička s BMW skončila u Prahy nehodouVideo: Novinky

 
Článek

Vše začalo v Libušské ulici v Praze. Hlídka pohotovostní motorizované jednotky se rozhodla zastavit ke kontrole řidiče bílého BMW. Mladík sedící za volantem ale nedbal výzev k zastavení a začal zběsile ujíždět. S kruhovým objezdem si hlavu nelámal a rovnou ho projel v protisměru. Policisté muže pronásledovali až do Zlatníků-Hodkovic v okrese Praha-západ. Právě tam řidič nezvládl úhybný manévr a s autem vyjel mimo silnici.

Vůz najel na hromadu hlíny, která ho vymrštila do vzduchu. Poté prorazil plot u rodinného domu, zboural dřevěný altán a nakonec se převrátil na bok.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Přivolaní záchranáři převezli do nemocnice lehce zraněného spolujezdce. Řidiče policisté na místě zadrželi. Podle informací Novinek se jedná o „známou firmu“. Mladík má vysloven platný zákaz řízení a v době, kdy ujížděl policistům, byl pod vlivem drog.

Vůz převrátili zpátky na kola a vyprostili hasiči. Ti jej také zajistili proti požáru.

Samotnou nehodu vyšetřují dopravní policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám