Hlavní obsah

Velké SUV najelo při natáčení do filmařů na Berounsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vinařice

Velké SUV najelo v pátek odpoledne při natáčení filmu do skupinky filmařů ve Vinařicích na Berounsku. Při nehodě se zranili tři členové štábu. V péči lékařů je i herec, který měl být podle informací Novinek zároveň řidičem vozidla. Na místě muselo zasahovat několik sanitek a vrtulník letecké záchranky.

BEZ KOMENTÁŘE: Herec srazil při natáčení tři členy štábuVideo: Novinky

 
Článek

„Vše se odehrálo v řádně uzavřeném prostoru. Řidič osobního vozu Audi Q7 zde srazil tři osoby,“ řekl Novinkám policejní mluvčí Pavel Truxa.

Na místo okamžitě vyrazilo několik sanitek, jednotky hasičů a také vrtulník letecké záchranné služby.

„Na místě jsme ošetřili a následně také transportovali do nemocnic čtyři osoby. Jednalo se o tři osoby sražené osobním vozem, kdy dvě z nich utrpěly vážná zranění. Čtvrtým zraněným je muž, který utrpěl při nehodě šok,“ sdělila mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová s tím, že jednoho z vážně zraněných transportoval do nemocnice v Praze vrtulník.

Nefungovaly prý brzdy

Podle informací Novinek seděl za volantem vozu herec Martin Havelka. Právě on by měl být tím, kdo při nehodě utrpěl šok. Dle informací z místa neměly dle jeho vyjádření u vozu fungovat brzdy.

Vůz měl podle scénáře zastavit před filmovým štábem, ze zatím neznámých příčin ale do štábu najel. Poté ještě automobil narazil do plynové přípojky, do plotu a do domu.

„Spolupracovali jsme se záchranáři a zajistili jsme místo dopravní nehody,“ řekl na místě velitel zásahu.

Podle policejního mluvčího Truxy případ pravděpodobně nebude vyšetřován jako dopravní nehoda. „K případu totiž došlo v uzavřeném prostoru, nikoliv na veřejně přístupné pozemní komunikaci,“ doplnil.

Vše zatím nasvědčuje tomu, že na místě natáčení nebyl přítomen žádný zdravotní dozor.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám