Hlavní obsah

Drzý zloděj ukradl z nezamčeného auta ČVUT laserový zaměřovač a 200 tisíc

Novinky, lsi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pořádnou porci drzosti předvedl na začátku října zloděj v areálu pražské ČVUT. Z nákladního auta tam totiž ukradl mimo jiné laserový zaměřovač nebo 200 tisíc korun v hotovosti. Ve čtvrtek o tom informoval pražský policejní mluvčí Tomáš Hulan.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž podezřelý z krádežeVideo: Policie ČR

 
Článek

Krádež se odehrála 8. října dopoledne, když neznámý muž využil toho, že řidič neuzamkl své nákladní auto. „To nechal poškozený takto nezajištěné, neboť si myslel, že ho má zaparkované v relativně bezpečném prostoru halových laboratoří jedné fakulty v Technické ulici,“ uvedl Hulan.

Foto: Policie ČR

Hledaný zloděj

To se ovšem přepočítal, neboť se muž nebál krást ani na akademické půdě. Z auta tak odcizil více než 200 000 korun v hotovosti, laserový zaměřovač, nářadí, fotoaparát a peněženku s osobními doklady i platebními kartami.

Celková škoda tak nakonec činí 250 000 korun. „Hledaného naštěstí zachytily před a po skutku bezpečnostní kamery. Proto kriminalisté znají tvář podezřelého, kterého se jim ale zatím nepodařilo ztotožnit,“ doplnil mluvčí.

Policisté proto prosí každého, kdo muže na videu pozná, aby je informoval na linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám