Hlavní obsah

Oslavence při úklidu po párty zabila na Kroměřížsku houpačka

Právo, Aleš Fuksa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kroměříž

Nešťastné úmrtí čtyřicetiletého muže, kterého zabila konstrukce dřevěné houpačky v zahradě sokolovny v Morkovicích-Slížanech na Kroměřížsku, vyšetřují kriminalisté. Den před tragédií muž oslavoval své kulatiny a v neděli přišel zahradu uklízet. Čekání na odvoz si krátil na houpačce, dřevěná kulatina umístěná mezi stromy pod ním ale praskla a dopadla na něj.

Článek

„Muž se houpal na houpačce, kterou tvořila kláda umístěná mezi stromy. V jeden moment se kláda zlomila a při pádu jej smrtelně zranila. Věc převzali naši kriminalisté, kteří si zatím nepřejí zveřejňovat další informace,“ řekla Právu kroměřížská policejní mluvčí.

Oslavenec měl podle idnes.cz zahradu za sokolovnou řádně pronajatou. Houpačka pořízená v obchodě měla pevnostní lana, zavěšená byla do klády mezi stromy, která dříve sloužila jako májka.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Kriminalisté nyní podle všeho neprověřují jen úmrtí muže, ale i bezpečnost konstrukce houpačky.

Na místě po neštěstí zasahoval nejen vrtulník záchranné služby, ale i záchranářští psychologové, kteří poskytovali pomoc rodině zemřelého muže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám