Hlavní obsah

Unavený řidič si v Praze zdříml, zloděj mu sundal drahé hodinky i brýle

Praha

Že se nevyplácí spánek za volantem, se přesvědčil unavený řidič na začátku června v Praze. Na chvilku si zdříml a přišel o hodinky za 100 tisíc korun, které měl na ruce, a další věci. Ve čtvrtek policisté zveřejnili video a poprosili o pomoc při pátrání po zloději.

BEZ KOMENTÁŘE: Pachatele zachytily kameryVideo: Policie ČR

 
Článek

Řidič přijel 7. června brzy ráno ke svému domu z dlouhé a náročné služební cesty a rozhodl se, že na chvíli zavře oči. Únava ho však přemohla a on tvrdě usnul. Toho využil neznámý chmaták, který se vkradl do jeho auta a doslova ho prošmejdil.

„Poškozený po probuzení zjistil, že mu z ruky zmizely hodinky za bezmála sto tisíc korun a z obličeje sluneční brýle za téměř pět tisíc korun,“ informovala mluvčí policie Iveta Martínková.

Foto: Policie ČR

Zloděje zachytila kamera

To však nebylo vše. Zloděj si odnesl také pánskou bundu, dva mobilní telefony a peněženku s penězi a doklady. Pachatel si tak přišel na 120 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Zloděje zachytila kamera

„Policisté se nyní obrací na veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání po neznámém muži. Jakékoliv informace k jeho totožnosti či pobytu přijmou na bezplatné tísňové lince 158 nebo kterékoliv policejní služebně,“ shrnula mluvčí Martínková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám