Hlavní obsah

Skútr se na D1 srazil se dvěma auty, motocyklista náraz nepřežil

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na dálnici D1 u Průhonic zemřel ve středu večer při dopravní nehodě třiačtyřicetiletý řidič skútru. Motorka se nejspíš srazila se dvěma osobními auty.

BEZ KOMENTÁŘE: Při nehodě na D1 zemřel řidič skútruVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na 7. kilometru dálnice D1 ve směru na Brno. Policisté našli na dálnici dvě poškozená osobní auta a zdemolovaný skútr. Jeho řidič utrpěl velmi vážná zranění a lékař u něj musel konstatovat smrt.

Provoz na dálnici byl v místě nehody na několik hodin omezený. Policisté zatím nevědí, co přesně se na dálnici před nehodou odehrálo. S největší pravděpodobností se ale motocykl srazil s oběma auty.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Hasiči po vyšetření nehody odklidili ze silnice úlomky skútru i aut. U mrtvého muže nařídili vyšetřovatelé pitvu. Ta by mohla pomoci objasnit, za jakých okolností motorkář zemřel, případně zda nebyl pod vlivem alkoholu nebo drog.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám