Hlavní obsah

Obec na Vyškovsku vyděsila střelba, muži se hádali o ženu

Právo, tr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyškov

Střelbu jako ve filmovém westernu zažili v pondělí odpoledne obyvatelé Nemotic na Vyškovsku. Policejní mluvčí Alice Musilová Právu potvrdila, že střelec byl zadržen kvůli podezření z těžkého ublížení na zdraví a je v policejní cele. Příčinou střelby byly podle policie dlouhodobé osobní spory mezi dvěma mladšími muži.

Foto: Právo

Lékařka odvádí zraněného muže.

Článek

Podle svědka byla příčinou hádky žena, celá scéna byla pro náhodné kolemjdoucí docela dramatická. Střelec prudce zastavil své auto před prodejnou, odkud zrovna vycházela pozdější oběť v doprovodu dvou žen, údajně matky a dospělé dcery.

Řidič-střelec, podle svědka vyhlížející jako zfetovaný, vyskočil z auta s pistolí v ruce a vykřikl: „Jestli mně na ni šáhneš, tak uvidíš!“

Foto: Právo

Pro zraněného přiletěl vrtulník

Následovaly dvě rány do vzduchu, obě ženy se rychle schovaly do obchodu, chlapi se začali hádat a kráčeli dál po ulici. Hádka vyvrcholila podle svědka dalšími třemi ranami, z nichž poslední zasáhla levou nohu oběti. Pro zraněného přiletěl z Brna vrtulník.

Jak Musilová sdělila, zraněný je mimo ohrožení života.

„Policie přijela téměř okamžitě po výstřelech,“ doplnil svědek. Střelec je údajně podnikatel. Dechová zkouška u něj i u oběti byla negativní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám