Hlavní obsah

Renault natlačil motorkáře mezi stromy, muž na místě zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třeboň

Smrtelnou nehodu vyšetřují od pondělního odpoledne jihočeští policisté. U Třeboně se srazil motorkář s renaultem. I přes okamžitou pomoc svědků 58letý řidič motocyklu Suzuki zemřel.

Foto: HZS Jihočeského kraje

Tragická nehoda u Třeboně

Článek

Nehoda se stala kolem 16. hodiny v místní části Holičky. Podle prvotních zjištění policie jel motorkář ve směru na Majdalenu, když se protijedoucí renault z neznámých příčin dostal do protisměru, kde motorkáře smetl.

Foto: HZS Jihočeského kraje

Tragická nehoda u Třeboně

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Motocyklista zůstal po střetu v bezvědomí a došlo k selhání základních životních funkcí. Svědci nehody se na místě snažili postiženého oživit. Záchranáři po příjezdu na místo na jejich snahu navázali. Zranění osmapadesátiletého muže však byla natolik vážná, že se přes veškerou snahu nepodařilo jeho životní funkce obnovit,“ uvedla mluvčí záchranářů Petra Kafková.

Foto: HZS Jihočeského kraje

Na místě zasahoval i vrtulník

Na místě zasahoval vrtulník i hasiči. „Zasahující hasiči provedli zajištění havarovaného vozu i motorky proti vzniku požáru a proti úniku provozních kapalin,“ doplnila mluvčí hasičů Vendula Matějů.

Přesné příčiny nehody a míru zavinění jejích účastníků policisté dále vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám