Hlavní obsah

Žhář zapálil zaparkovanou octavii, od ní chytila další tři auta

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Senohrabské ulici na pražském Spořilově někdo v pondělí večer zapálil zaparkovanou Škodu Octavii. Plameny se rozšířily i na další tři auta. Informaci o požáru přijali pražští hasiči před půlnocí. Kromě cisterny zamířilo na místo také několik policejních hlídek.

BEZ KOMENTÁŘE: Neznámý žhář zapálil octavii, plameny poškodily další vozyVideo: Novinky

 
Článek

V době příjezdu hasičů již hořela celá zadní část octavie, plameny navíc poškodily další tři nedaleko zaparkované automobily. Ještě před hasiči se pokoušeli plameny zkrotit policisté, nebyli ale úspěšní.

Vyšetřovatel předběžně vyloučil technickou závadu. Požár se šířil ze zadní části vozu a s velkou intenzitou hoření. S největší pravděpodobností tak někdo octavii zapálil úmyslně.

Policisté i vyšetřovatelé se na místo vrátili dopoledne. Vyšetřovatel hasičů s konečnou platností vyloučil technickou závadu a určil, že vůz někdo zapálil úmyslně. Policie případ prošetřuje pro trestný čin poškození cizí věci, za který hrozí žháři v případě dopadení až roční vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám