Hlavní obsah

Policie pátrá po Janu Hlaváčovi, který je podezřelý z vraždy v Jihlavě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihlava

V souvislosti s případem vraždy v Jihlavě, která se stala 13. března v prodejně Chytrý kuřák, vyhlásila policie ve čtvrtek celostátní pátrání po pětapadesátiletém Janu Hlaváčovi.

Foto: Policie ČR

Hledaný Jan Hlaváč

Článek

„I když má muž trvalé bydliště v Brně, na základě získaných poznatků se podařilo ověřit, že pobýval v Jihlavě,” uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková.

Hlaváč je podezřelý z vraždy šedesátiletého muže, který pracoval v prodejně Chytrý kuřák v ulici Dvořákova v Jihlavě. [celá zpráva]

Hledaný muž má silnější zavalitější postavu a je zhruba 180 centimetrů vysoký. Má hnědé vlasy a hnědé vousy, mírně prošedivělé.

Foto: Policie ČR

Jan Hlaváč

„V době, kdy se měl pohybovat v blízkosti místa činu, měl na sobě oblečené riflové kalhoty modré barvy, světlý svetr a delší tmavě hnědou nebo černou, zřejmě koženkovou, bundu. Na hlavě měl tmavou kšiltovku. Při pohybu po Jihlavě nosil na rameni nebo zádech batoh. Není ale vyloučeno, že tento muž v současné době změnil svůj zevnějšek, včetně oblečení. Výrazným markantem u tohoto muže je skutečnost, že kouří elektronické cigarety,” popsala muže mluvčí.

BEZ KOMENTÁŘE: Pátrání po podezřelém muži v případu vraždy v JihlavěVideo: Policie ČR

Hlaváče zachytil místní kamerový systém, když se pohyboval v době vraždy na místě činu. [celá zpráva]

Kriminalisté žádají širokou veřejnost o pomoc při pátrání po hledaném muži.

„Obracíme se touto cestou na občany, kteří mají informaci, kde muž aktuálně pobývá nebo kde se pohybuje, nechť kontaktují linku tísňového volání 158 nebo policisty na nejbližší služebně Policie České republiky,” říká mluvčí a apeluje na občany, ať se v žádném případě nesnaží muže sami zadržet. Hlaváč by mohl být nebezpečný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám