Hlavní obsah

Než řidič obešel auto, sedl do něj zloděj a ujel. Majitele vlekl s sebou

Právo, mhr
Přerov

Zážitek na celý život má od pondělního odpoledne muž, který přišel nevšedním způsobem v Přerově o vozidlo Renault Thalia. Než ho po vstoupení stačil obejít, sedl do něj zloděj a ujel, chvíli přitom vláčel i zoufalého majitele.

Foto: Dana Kysučanová, Novinky

Ilustrační foto

Článek

K události došlo kolem 17. hodiny na parkovišti u obchodního domu na Lipenské ulici. „Majitel vystoupil z vozidla a začal ho obcházet. Ve chvíli, kdy otevřel dveře spolujezdce, posadil se na místo řidiče neznámý muž, vmžiku nastartoval a začal s vozidlem ujíždět,“ řekla Právu v úterý policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Majitel se podle ní snažil ještě chvíli vozidla držet, ale jak auto zvyšovalo rychlost, musel se pustit. „Neznámý muž odjel s vozidlem ve směru k obci Lýsky. V době krádeže se v autě nacházela taška s osobními doklady majitele. Hodnota odcizeného vozidla byla vyčíslena na 80 tisíc korun,“ uvedla mluvčí.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Pachatelem byl podle ní muž ve věku kolem 25 let, 185 cm vysoký, hubené postavy. Měl krátce střižené světlé vlasy. V době krádeže byl oblečen do šusťákových kalhot, které byly v horní části v barvě tmavomodré, a sedací část kalhot byla modro hnědá, kostkovaná. Bunda byla tmavé barvy.

„Hledáme svědky této události. Prosíme ty, kdo viděli krádež vozidla nebo mají jakékoli informace k pachateli, aby se obrátili na linku 158 nebo přímo na policisty obvodního oddělení v Přerově,“ dodala Štrbáková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám