Hlavní obsah

Ujíždějící řidič v Praze naboural tři auta včetně celníků

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Nehodou skončilo ve středu ráno pronásledování auta, jehož řidič odmítl zastavit na výzvu celníků. Narazil na Jižní spojce v Praze do třech aut a zastavil se až po kolizi s betonovými svodidly. Pronásledované auto bylo navíc plné kartónů cigaret.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič s plným autem cigaret ujížděl na Jižní spojce celníkůmVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala krátce po půl deváté ráno ve směru na dálnici D11. „Mohu potvrdit, že vyšetřujeme nehodu tří aut za Lanovým mostem, z nichž jedno bylo vozidlo celníků. Při nehodě nebyl nikdo zraněn,“ řekla Novinkám mluvčí policie Iveta Martínková.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Volvo ujíždělo celníkům

„Zatím vám mohu pouze říci, že hlídka chtěla zastavit podezřelé auto pomocí majáků, které začalo ujíždět. Následně narazilo do služebního auta a dalšího civilního,“ doplnila mluvčí celníků Ivana Kurková.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Volvo ujíždělo celníkům

Podle informací z místa pronásledovaný řidič volva s rakouskou registrační značkou narazil celkem do tří aut. Kromě celníků a osobního vozu i do asistenční služby, která tam řešila jinou nehodu. Volvo, které bylo plné kartonů cigaret, poté narazilo ještě do betonových svodidel.

Foto: David Ryneš, Mapy.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám