Hlavní obsah

Řidič převrátil mondeo na střechu. Policistům se pochlubil, že jel bez řidičáku

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Ford Mondeo převrátil na střechu v pondělí po poledni 37letý řidič nedaleko Prahy. Odmítl dechovou zkoušku a policistům se chlubil, že mu byl před Silvestrem zabaven řidičský průkaz.

BEZ KOMENTÁŘE: Osobní auto skončilo po nehodě u Let na střešeVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala krátce po 12. hodině na silnici číslo 116 mezi Rovinou a Lety na Praze-západ. Šofér tam nezvládl průjezd levotočivé zatáčky, vyjel s autem mimo silnici a převrátil ho na střechu.

„V autě jeli dva muži, kteří byli sanitkou převezeni na ošetření do nemocnice. Protože z obou mužů byl cítit alkohol, byl řidič vyzván k dechové zkoušce. Tu však odmítl. V případě, že by nepodstoupil ani odběr krve v nemocnici, hrozí mu pokuta ve výši několika desítek tisíc,“ řekla Novinkám mluvčí policie Marcela Pučelíková.

Řidič se policistům před svým převozem do nemocnice stačil pochlubit, že před Silvestrem mu byl zabaven řidičský průkaz. „Zda mu byl průkaz zadržen a jestli už rozhodnutí nabylo právní moci, policisté nyní zjišťují,“ doplnila Pučelíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám