Hlavní obsah

Na D5 se srazilo několik kamiónů, spolujezdec střet nepřežil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Beroun
Aktualizováno

Dopravní nehoda několika kamiónů zablokovala ve středu dopoledne dálnici D5 na Berounsku ve směru na Prahu. Spolujezdec z jednoho kamiónu střet nepřežil. Jeden pruh byl kolem 14. hodiny zprůjezdněn, celá dálnice by měla být průjezdná kolem 16. hodiny. V místě se tvoří několikakilometrové kolony.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda kamionů na D5Video: Novinky

 
Článek

Nehoda se odehrála krátce před půl devátou na 40. kilometru u Cerhovic. Podle mluvčí středočeských hasičů Lenka Kostkové se v místě srazily čtyři kamióny.

„Jedna osoba byla zaklíněná, po vyproštění ji hasiči resuscitovali a pak předali záchranářům. Bohužel ale zemřela,“ uvedla Kostková.

První informace hovořily o tom, že o život přišel řidič náklaďáku, policejní mluvčí Marcela Pučelíková ale pro ČTK upřesnila, že zemřel spolujezdec z jednoho z kamiónů.

Foto: David Ryneš, Mapy.cz

U nehody zasahovaly tři jednotky hasičů a také dva vrtulníky. Na silnici neunikly žádné nebezpečné látky, ale jsou vysypané květináče, které převážel jeden z kamiónů.

Doprava je odkláněna na exitu 41 ve směru na Prahu po silnici II/605 přes Cerhovice–Žebrák a zpět na D5 exitem 34.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám