Hlavní obsah

Mrtvý muž nalezený v Labi byl devět měsíců pohřešovaný Polák, jeho smrt je záhadou

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mělník

Kriminalisté ve čtvrtek zveřejnili podrobnosti k nálezu mrtvého muže v Dolních Beřkovicích na Mělnicku. Policistům se muže podařilo identifikovat, ale dosud neví, co se mu stalo. Prosí proto veřejnost o pomoc při mapování jeho pohybu.

Reportáž o případu z roku 2014Video: Novinky

 
Článek

Jak uvedla mluvčí středočeské policie Štěpánka Zatloukalová, šlo o 41letého Poláka Marcina Jaroslawa Bala, kterého příbuzní pohřešovali od července 2013. Od té doby se podle zjištění kriminalistů měl pohybovat na území ČR, pravděpodobně v Praze a na Mělnicku, kde si hledal také ubytování.

Muž byl samotář, se ženami se seznamoval na internetu. Rád ale podle policie navštěvoval bary a noční kluby.

Foto: Novinky

Mrtvý muž nalezený v Labi na Mělnicku byl Polák

Policisté jeho tělo vytáhli z Labe u zdymadla 15. dubna, tělo leželo ve vodě delší dobu, a i když byla provedena pitva, nedala kriminalistům odpovědi na to, jak muž zemřel. Muži zákona proto stále pracují se všemi vyšetřovacími verzemi. Podle informací Novinek bylo tělo nalezeno bez hlavy. [celá zpráva]

„Žádáme veřejnost, pokud má jakékoliv informace o pobytu a pohybu Marcina Jaroslawa Baly, aby nám je poskytla na čísle 702 210 194 nebo na linku 158,“ vyzvala Zatloukalová.

Reklama

Související témata:

Související články

V Labi na Mělnicku našli mrtvolu bez hlavy

Hrázný našel na Labi v Dolních Beřkovicích na Mělnicku v úterý dopoledne mrtvolu bez hlavy. Na místě jsou krajští kriminalisté, kteří se případem budou...

Výběr článků

Načítám