Hlavní obsah

Kradli reproduktory v obchodě, natočila je kamera

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bezpečnostní kamera v jednom z obchodů v nákupním centru v Letňanech zachytila dva muže, jak při krádežích odcizili tři reproduktory v celkové hodnotě více než 16 tisíc korun. Policie na případech pracuje od 17. dubna, kdy ke krádežím došlo, a žádá veřejnost o pomoc při pátrání po obou pachatelích.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík s batohem odcizil jeden reproduktorVideo: Policie ČR

 
Článek

První muž odcizil jeden reproduktor kolem čtvrté hodiny odpoledne. Byl ve věku kolem 25 let, atletické postavy a vysoký kolem 175 centimetrů. Měl na sobě kostkovanou košili, modročernou sportovní bundu s kapucí a černé kalhoty. Na zádech měl šedočervený batoh.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž s červenou kšiltovkou ukradl dva reproduktoryVideo: Policie ČR

Druhý muž, který odcizil dva reproduktory o dvě hodiny později, byl o asi pět centimetrů menší než první pachatel. Na sobě měl světlezelené triko s límečkem, béžové kalhoty a koženou bundu stejné barvy. Na hlavě měl červenou kšiltovku, v ruce pak nesl igelitovou tašku s obuví, do níž schoval jeden z ukradených reproduktorů.

„Jakékoli informace k hledaným mužům, jejich totožnosti, pohybu nebo pobytu, přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158 nebo kterékoli služebně policie,“ uvedla policejní mluvčí Jana Rösslerová.

V případě dopadení a odsouzení hrozí oběma mužům až dvouleté vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám