Hlavní obsah

Ukrytého lupiče, který v Praze přepadl banku, musela ven dostat speciální jednotka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Pravděpodobně ozbrojený lupič přepadl v pátek odpoledne pobočku České spořitelny v Praze. Podle původních informací měl držet rukojmí, to se ale nepotvrdilo. Protože se pachatel po příjezdu policie zamkl v jedné z místností, musela ho ven dostat speciální jednotka.

Lupič v Praze přepadl banku, ven ho dostala speciální jednotkaVideo: Česká televize ČT24

 
Článek

Přepadení se odehrálo kolem 12:30 v bance v ulici Na Slupi. Lupič předložil pokladní papír s požadavkem na vydání peněz. Dvě pokladní, které v bance zrovna byly, ale peníze nevydaly a ukryly se v zadní místnosti.

Když si lupič všiml, že zůstal v bance sám, neváhal a u přepážky se obsloužil. Než však stačil odejít, přijela hlídka policie. „Pachatel se proto zamkl v jedné z místností v bance,“ uvedl mluvčí policie Tomáš Hulan.

Na místo proto byla přivolána speciální jednotka policie s technickým vybavením, která dveře vyrazila a 31letého pachatele zadržela. V bance se poté našla krátká střelná zbraň. Zda patřila lupiči, kriminalisté zjišťují.

Muž údajně banku přepadl kvůli neutěšenému zdravotnímu stavu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám