Hlavní obsah

Mladý řidič narazil v Rožnově do stromu, tři lidé mají těžká zranění

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Tři lidé skončili v nemocnici s těžkými zraněními poté, co třiadvacetiletý řidič vozidla Citroёn Saxo narazil v sobotu pozdě večer na místní komunikaci v Rožnově pod Radhoštěm na Vsetínsku do stromu.

Foto: HZS Zlínského kraje

Havarovaný Citroёn Saxo

Článek

Nehoda se stala okolo 22.30 hodin na sídlišti Koryčanské Paseky. „Třiadvacetiletý řidič jel ve směru od ulice Láz k ulici Svazarmovská. Při rychlé jízdě nezvládl řízení svého vozu a po projetí pravotočivé zatáčky vjel vlevo mimo vozovku, kde s vozidlem čelně narazil do listnatého stromu,“ řekla Právu v neděli policejní mluvčí Lenka Javorková.

Řidič i jeho dva spolujezdci ve věku 23 a 22 let utrpěli po nárazu těžká zranění, se kterými byli převezeni do nemocnice. „Spolujezdci byli hospitalizováni ve valašskomeziříčské nemocnici, řidič byl transportován vrtulníkem letecké záchranné služby do nemocnice v Ostravě, kde u něj byl proveden odběr krve na zjištění alkoholu. Policisté nehodu nadále vyšetřují,“ dodala mluvčí.

Foto: HZS Zlínského kraje

Detail zničeného interiéru vozu

Na místě zasahovali i hasiči z Rožnova pod Radhoštěm a Valašského Meziříčí, kteří museli za pomoci hydraulických vyprošťovacích zařízení z vraku auta vyprostit řidiče, který v něm zůstal zaklíněn.

„Asistovali také zdravotníkům a po transportu zraněných provedli na místě nutné likvidační a úklidové práce,“ sdělil Právu v neděli mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Libor Netopil.

Reklama

Výběr článků

Načítám