Hlavní obsah

Máte mě, posmutněl zablokovaný řidič po honičce s pražskými strážníky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští strážníci ve čtvrtek dopadli celostátně hledaného muže. Jeho zadržení předcházela automobilová honička ulicemi hlavního města, během níž ohrožoval nejen ostatní řidiče, ale i chodce na autobusové zastávce.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič ujížděl ulicemi PrahyVideo: MP Praha

 
Článek

Strážníci si muže všimli, když se svým autem vjel do zákazu vjezdu v Bystré ulici. Řidič ale na výzvu k zastavení nereagoval a začal ujíždět směrem do centra.

V rychlosti vyšší než 100 km/h několikrát projel křižovatkou na červenou. Honička pokračovala až do ulice Kapitána Stránského, kde byl řidič pronásledovaného vozidla nucen zastavit kvůli zaparkovaným autům.

„Poté z vozidla vystoupil se slovy: ,Máte mě!‘. Společně s ním vystoupila i mladá spolujezdkyně. Strážníci u něj provedli dechovou zkoušku s negativním výsledkem. Protože muž neměl žádné doklady, uvedl pouze své jméno. Po provedené lustraci strážníci zjistili, že byl na něj vydán příkaz k zatčení a navíc měl vyslovený zákaz řízení,“ informovala mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Reklama

Výběr článků

Načítám