Hlavní obsah

Milovníci bojových sportů v Praze jen tak pro zábavu brutálně napadli dva Slováky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Brutální útok pravděpodobně milovníků bojového umění šetří pražští kriminalisté. Dvojice mladíků zaútočila z ničeho nic na dva Slováky, kteří proti nim šli na ulici. Jednomu z nich vážně poranili oko. Policisté nyní prosí veřejnost o pomoc při ztotožnění agresorů.

Milovníci bojových sportů v Praze jen tak pro zábavu brutálně napadli dva SlovákyVideo: Policie ČR

 
Článek

Případ se odehrál v Jindřišské ulici už 14. prosince nad ránem, policisté o něm informovali teprve nyní.

„V tu dobu procházeli cizinci ulicí, když je z ničeho nic napadla dvojice mladíků, jdoucí po chodníku proti nim. Nutno zmínit, že ataku nepředcházela žádná konfliktní situace, prostě mladíci jen tak zaútočili,“ konstatoval mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Foto: Policie ČR

Násilníci na záznamech z kamer

Podle něj šlo o prapodivný útok, při kterém útočníci napadali dvojici Slováků ve věku 32 a 39 let pěstmi a kopanci do horní části těla a hlavy. Jeden z napadených bude muset podstoupit operaci oka.

Foto: Policie ČR

Násilníci na záznamech z kamer

„Kriminalisté se navíc domnívají, že útočníci jsou osoby věnující se některému z bojových sportů, který si zřejmě chtěli touto formou vyzkoušet v praxi,“ doplnil mluvčí Hulan.

Agresorům hrozí za trestné činy ublížení na zdraví a výtržnictví hrozí až tři roky za mřížemi. Pokud někdo pozná pachatele, nechť informuje linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám