Hlavní obsah

Policie dopadla násilníka, který vážně pobodal ženu na benzínce

Právo, pra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náchod

Policii se deset hodin po činu podařilo dopadnout muže, který má na svědomí nedělní loupežné přepadení čerpadlářky v České Skalici na Náchodsku. Pobodaná a pořezaná žena skončila s vážnými zraněními v nemocnici a podle lékařů setrvává v ohrožení života.

Foto: Policie ČR

Vyšetřovatelé na místě činu

Článek

Lupiče policisté na základě zanechaných stop dopadli v neděli nedlouho před devatenáctou hodinou. „Obviněný muž skončil v policejní cele a vyšetřovatel podá podnět k jeho vzetí do vazby,“ konstatovala policejní mluvčí Ivana Ježková.

Muž si odnesl z pumpy několik tisíc korun. „Cizinec se krátce po zatčení zcela doznal,“ podotkla Ježková.

Vyšetřovatel brutálního lupiče obvinil z pokusu o vraždu s loupežným motivem navíc předem připraveným a promyšleným. Cizinci, jemuž přitížila policií prokázaná příprava brutální loupeže, hrozí až výjimečný trest.

Národnost 22letého muže dlouhodoběji pobývajícího v České republice policie nesdělila. „Nešlo ale o občana sousedního Polska,“ upřesnila Ježková.

Incident se odehrál v neděli před devátou hodinou ráno. Jednašedesátiletou čerpadlářku našel krátce po činu uvnitř benzínky náhodný řidič. Čin se odehrál v jediné benzínové čerpací stanici ve městě ležící na poměrně frekventovaném místě u výpadovky na Náchod.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám