Hlavní obsah

Řidič v České Skalici nalezl pobodanou pracovnici pumpy

Právo, pra
Aktualizováno

Život 61leté ženě pracující na čerpací stanici v České Skalici na Náchodsku zachránil motorista, který si přijel načerpat palivo. Jaké bylo jeho překvapení, když zaměstnankyni pumpy nalezl ležet na zemi s bodnými a řeznými ranami. Neváhal a okamžitě jí zavolal zdravotnickou pomoc.

Foto: Aleš Honus, Právo

Ilustrační foto

Článek

Čin se odehrál na poměrně frekventovaném místě na okraji města při výpadovce směrem na Náchod. Česká Skalice má pouze jednu benzínku navíc s denním provozem.

„Podobné věci se obvykle stávají během noci. Za dne a ještě na podobném místě to je zarážející,“ poznamenala mluvčí. Dobu, po kterou zraněné žena ležela uvnitř benzínky, policie stejně jako další bližší podrobnosti, například zda šlo o loupežné přepadení nebo jestli v neděli večer ještě unikajícího pachatele zachytily kamery, policie odmítla specifikovat.

„Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování by něco takového nebylo vhodné. Mohu ale potvrdit, že do nedělního podvečera ještě nebyl v souvislosti s tímto případem nikdo dopaden,“ doplnila Ježková. Místo činu zajistili kriminalisté z Náchoda a Hradce Králové.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám