Hlavní obsah

Řidič narazil do odstavené dodávky, vážně zranil spolujezdce i sebe

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vážná dopravní nehoda se stala v úterý dopoledne v Petřvaldě na Karvinsku. Řidič osobního auta na hlavním silničním tahu městem za dosud nejasných okolností narazil do dodávky, která stála v pravém jízdním pruhu. Řidič se s největší pravděpodobností nevěnoval řízení.

Foto: Aleš Honus, Právo

Mazda byla po nárazu do dodávky zcela zničena, spolujezdec řidiče utrpěl těžké zranění.

Článek

Osobní automobil Mazda jel z Ostravy ve směru na Karvinou a narazil zezadu do odstaveného vozidla Peugeot Boxer. Dvacetiletý řidič mazdy utrpěl lehké zranění a skončil v nemocnici v Orlové.

„Jeho spolujezdec byl s vážným zraněním a s podezřením na frakturu lebky převezen do nemocnice v Karviné. S největší pravděpodobností nebyl při nehodě připoutaný,“ informovala mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková.

Řidič dodávky byl v době nehody v zavazadlovém prostoru, kde manipuloval s nákladem. Z havárie vyvázl bez zranění. „Předběžná škoda byla vyčíslena na 300 tisíc korun,“ dodala policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám