Hlavní obsah

Kolemjdoucí našel v ostravském lese pořezanou mrtvolu

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Smrt muže, který byl ve středu nalezen v Bělském lese na okraji Ostravy, vyšetřuje moravskoslezská kriminálka. Podle prvních informací to vypadá, že se muž zabil sám. Na těle měl několik bodnořezných zranění.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

O nálezu mrtvého těla se policie dozvěděla od náhodného svědka, který se lesem procházel. Mrtvola ležela v lese zřejmě několik dní.

„Dosud zjištěné indicie nasvědčují možnému sebepoškození, přičemž nelze vyloučit ani jinou verzi úmrtí,“ řekla mluvčí moravskoslezské policie Soňa Štětínská.

Policisté zajistili a ohledali místo nálezu mrtvého muže a začali zjišťovat jeho totožnost. „Přivolali rovněž soudního lékaře, který předběžně potvrdil poranění v horní části těla, kdy zranění mohla vzniknout bodnořezným nástrojem. Z hlediska úmrtí lze dle lékaře hovořit snad i o několika předchozích dnech. Veškeré tyto informace a další by měla potvrdit či vyvrátit nařízená pitva,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám