Hlavní obsah

Řidičce odlétl popel od cigarety do vlasů, zazmatkovala a bourala

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Beroun

Kouření při řízení se vymstilo řidičce Škody Octavie na Berounsku, které odlétl žhavý popel do vlasů. Žena se lekla a narazila do kovového přemostění. Záchranáři odvezli ji a spolujezdkyni do nemocnice.

Foto: , Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala v pondělí mezi obcemi Hořovice a Felbabka. „Ve snaze uhasit tento popel se žena přestala plně věnovat jízdě a v důsledku toho přejela přes pravou krajnici mimo silnici, kde narazila do kovového přemostění,“ informovala mluvčí policie Marcela Pučelíková.

V autě jela s řidičkou také spolujezdkyně. Obě ženy byly sanitkou převezeny do nemocnice k ošetření, jejich zranění nejsou vážná. Dechová zkouška byla negativní, škodu policie vyčíslila na 70 tisíc korun.

„Policisté upozorňují všechny řidiče, aby se při řízení svých vozidel plně věnovali jízdě. I malá chvilka nepozornosti může mít fatální následky,“ varovala mluvčí s tím, že „Je lepší ztratit minutu v životě než život v minutě.“

Reklama

Výběr článků

Načítám