Hlavní obsah

Muž na Opavsku se oběsil, předtím zapálil dům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hasiči zasahovali od čtvrtečního odpoledne u dvou tragických požárů. V Kylešovicích na Opavsku našli hasiči při hašení tělo mrtvého muže. Oběsil se, předtím ale dům na několika místech zapálil.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Muž podpálil dům a pak se oběsil.

Článek

"Oheň vypukl krátce po 15.00. Když hasiči na místo dojeli, dům hořel na několika místech. Při hašení jsme uvnitř našli tělo muže," informoval mluvčí hasičů Marek Gašparín. Škodu hasiči odhadli na 500 tisíc korun.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Muž se podpálil dům a pak se oběsil

"Nezjistili jsme, že by na smrti muže měl podíl někdo cizí," řekl mluvčí opavské policie René Černohorský.

Za druhý požár může cigareta

V pátek ráno při požáru bytu v Mladé Boleslavi objevili hasiči 69letého muže, u kterého záchranáři konstatovali smrt.

Dvě hasičské jednotky vyjížděly k požáru v Mladé Boleslavi krátce před 4.30. Příčinou vzniku ohně byla nedbalost při kouření. Při zásahu muselo být z panelového domu evakuováno 70 lidí. Požár způsobil škody ve výši 200 tisíc korun.

Hořelo v domě s malometrážními byty, kde byla částečně i ubytovna. Objekt byl při příjezdu hasičů zadýmený a probíhala evakuace. "V hořícím bytě byla nalezena jedna osoba, hasiči ji předali záchranářům, kteří později konstatovali úmrtí," sdělila mluvčí středočeských hasičů Lenka Kostková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám