Hlavní obsah

Zloděje, který naboural při honičce s policisty, znovu chytili s kradeným autem

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Sedmatřicetiletý zloděj z Chomutova, který v závěru minulého týdne při honičce s jáchymovskými policisty naboural s kradeným osobním vozidlem Fiat u Květnové nedaleko Ostrova na Karlovarsku, byl znovu přistižen, jak řídí bez řidičského oprávnění další odcizené auto.

Foto: Policie ČR

Auto, se kterým sedmatřicetiletý zloděj koncem minulého týdne při honičce s policisty naboural.

Článek

Policie muže u Květnové minulý týden zadržela, ale ve vazbě, o které rozhoduje soud, neskončil. Od poloviny listopadu už přitom má v Karlovarském kraji na kontě čtrnáct majetkových trestných činů.

BEZ KOMENTÁŘE: Při honičce skončil řidič s kradeným autem v příkopuVideo: Policie ČR

„Karlovarští kriminalisté obvinili sedmatřicetiletého muže ze spáchání pokračujícího přečinu neoprávněné užívání cizí věci, krádeže, poškození cizí věci a přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku,“ uvedl mluvčí karlovarské krajské policie Pavel Valenta.

Naposledy obviněného kontrolovala policie ve Vítězné ulici v Karlových Varech ve středu 27. listopadu s kradeným osobním vozidlem Subaru.

Foto: Policie ČR

Osobní vůz Fiat zloděj při nehodě otočil na bok.

„V průběhu dalšího vyšetřování kriminalisté zjistili, že zadržený muž měl od 14. listopadu v Karlovarském kraji spáchat různou majetkovou trestnou činnost, a to ve 14 případech. Jednalo se zejména o vloupání do vozidel v celém kraji, odkud zcizoval nalezenou elektroniku, doklady, pracovní nářadí a nepohrdl ani nalezenými cukrovinkami,“ uvedl mluvčí policie.

„Komisař kriminální policie a vyšetřování podal podnět státnímu zástupci k vydání návrhu, na vzetí obviněného muže do vazby. V případě prokázání viny hrozí obviněnému muži trest odnětí svobody až na pět let,“ dodal Valenta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám