Hlavní obsah

Po srážce vozů na Vsetínsku zemřela jedna z řidiček

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín

Smrtelné zranění utrpěla v sobotu brzy ráno pětapadesátiletá řidička jednoho z aut, která se srazila na křižovatce na silnici I/35 poblíž motorestu Pelikán v katastru obce Zašová na Vsetínsku. S těžkým zraněním je v nemocnici i řidička druhého vozu.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační foto

Článek

„Nehoda se stala krátce před půl šestou ráno. Pětapadesátiletá řidička z obce Veselá přijela s vozidlem značky Peugeot na křižovatku se silnicí I/35 ve směru od obce Veselá. Řidička v peugeotu hodlala odbočit vlevo na Valašské Meziřičí, přitom nedala přednost v jízdě třiatřicetileté řidičce z Růžďky ve vozidle značky Škoda Octavia, která jela ve směru od Valašského Meziříčí na Rožnov pod Radhoštěm,“ informovala mluvčí vsetínské policie Lenka Javorková.

Došlo ke střetu, při kterém utrpěly obě řidičky těžká zranění. Z místa nehody je do valašskomeziříčské nemocnice odvezla rychlá záchranná služba. Starší z řidiček po několika hodinách vážnému zranění podlehla. Dechová zkouška byla u třiatřicetileté řidičky negativní, u řidičky z peugeotu byl nařízen odběr krve. Obě řidičky cestovaly ve vozidlech samy.

Je to již čtrnáctá smrtelná dopravní nehoda v okrese Vsetín v letošním roce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám