Hlavní obsah

Motorkář zemřel při srážce s autem u Třince, zřejmě nedostal přednost

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třinec

Tragická dopravní nehoda se stala ve čtvrtek večer v Třinci na Frýdecko-Místecku. Motorkář se zde krátce před 19:30 srazil s osobním autem.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

O nehodě informoval mluvčí záchranné služby Lukáš Humpl. Záchranáři byli podle něj na místě během šesti minut. „Čtyřiatřicetiletý muž, který cestoval na motocyklu, v té době nejevil známky života. Došlo u něj k selhání všech základních životních funkcí,“ uvedl mluvčí.

Posádka záchranné služby proto neprodleně započala s oživováním ve snaze obnovit činnost jeho srdce. „Zasahující lékař při prvotním vyšetření zjistil, že muž utrpěl poranění hlavy a mozku. Všechna snaha o záchranu pacienta se ukázala jako marná a lékař musel nakonec konstatovat smrt,“ dodal mluvčí.

Nehoda se stala na silnici vedoucí z Třince na Frýdek-Místek. Motorkář jel po hlavní silnici. Stejně tak i protijedoucí řidič auta, který ale začal odbočovat doleva na vedlejší silnici. Je pravděpodobné, že motorkáři nedal přednost.

"Přesnou příčinu nehody ale ještě musíme určit. Dechová zkouška u řidiče auta byla negativní," řekl mluvčí frýdecko-místecké policie Vlastimil Starzyk.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám