Hlavní obsah

Pobodal svou expřítelkyni nožem, zraněná pak odešla do baru

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Brutální útok na svou bývalou přítelkyni vyšetřují pražští kriminalisté. Muž napadl ženu v průchodu a pobodal ji. Zachránili ji kolemjdoucí. Poškozená v první chvíli pomoc odmítla, sanitku ji přivolala až obsluha baru. Útočníka policisté dopadli.

Muž brutálně napadl svou expřítelkyni nožemVideo: Policie ČR

 
Článek

Žena procházela v pondělí Tusarovou ulicí v Praze 7 průchodem domu, když na ni zaútočil její bývalý přítel. Pobodal ji na nohou, zádech a v oblasti hýždí. Poškozená volala o pomoc, na což zareagovala trojice mužů, kteří šli okolo.

„Pachatel utekl. Mladá žena nakonec mužům tvrdila, že i přesto, že byla napadená, zraněná v podstatě není a jejich pomoc odmítla. Muži proto odešli a žena si to následně namířila do nedalekého baru,“ vysvětlila mluvčí pražské policie Jana Rösslerová.

Napadená až v baru zjistila, že expartner ji nenapadl jenom pěstmi, ale také nožem. Obsluha jí proto přivolala záchrannou službu, která ji převezla do nemocnice. Policisté muže dopadli po několika hodinách v Praze 5.

Detektivové ho obvinili z trestného činu pokusu o těžké ublížení na zdraví, za které útočníkovi hrozí až 10 let za mřížemi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám