Hlavní obsah

Naštvaný syn si vybil zlost na skleněných dveřích, téměř přišel o ruku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Louny

Policisté a záchranáři na Lounsku měli ve středu večer napilno. Nejprve je zaměstnal muž, který po hádce se svou matkou udeřil do skleněných dveří, čímž si částečně amputoval ruku. O hodinu později vyjeli k smrtelnému úrazu při stavbě silážní jámy. Mladík po pádu panelů utrpěl devastující poranění hlavy.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Záchranáři byli přivoláni do jedné obce u Loun po 17.00. Dvaatřicetiletý muž se pohádal se svou matkou a při odchodu udeřil pěstí do skleněné výplně dveří.

„Střepy mu částečně amputovaly levou ruku v předloktí. Zraněný byl prvotně ošetřen zdravotníky záchranné služby a poté přepraven vrtulníkem do nemocnice,“ informovala mluvčí policie Jaromíra Střelcová s tím, že mladík je mimo ohrožení života.

Další oznámení přijala tísňová linka ze zemědělského družstva na Podbořansku. „Při stavbě přepážky silážní jámy, která měla být tvořena dvěma betonovými panely do tvaru písmene A, došlo ke zhroucení těchto panelů, přičemž jeden spadl na 21letého mladíka,“ sdělila Střelcová.

Podle ní neměl mladík šanci přežít. Přivolaný lékař určil jako předběžnou příčinu smrti devastující poranění hlavy. Tragédie je o to horší, že jí přihlíželi dva členové rodiny, kteří na stavbě také pracovali. Příčiny a míru zavinění vyšetřují lounští policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám