Hlavní obsah

Na Opavsku vzplála tříkolka i s dětmi

Právo, den, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kravaře

Obrovské štěstí mělo osm dětí, které vezla v sobotu odpoledne mladá řidička na korbě motorové tříkolky v zámeckém parku v Kravařích na Opavsku. Sedmadvacetiletá řidička totiž jízdu s plně naloženým vozidlem nezvládla a při otáčení narazila do laviček před zámkem. Tříkolka se převrátila a začala hořet.

Foto: Aleš Honus, Právo

Policie šetří nehodu tříkolky, která vzplála před kravařským zámkem. Řidička vezla na korbě osm dětí.

Článek

Všem dětem se naštěstí podařilo včas vyskočit ven. Podle prvních informací je pět dětí lehce zraněno. Policie nehodu stále prověřuje.

Foto: Aleš Honus, Právo

Havarovaná tříkolka

„Bylo obrovské štěstí, že to všechny děti přežily. Stačily vyskočit těsně předtím, než se tříkolka převrátila a vyšlehly plameny. Ještě teď se třesu,“ popsala Právu nehodu jedna z šokovaných maminek.

Foto: Aleš Honus, Právo

Policie u havarované tříkolky

Nehoda se stala v sobotu ve 14:45 na kravařské charitativní akci Pomozte postiženým dětem. Součástí programu pro děti byla právě i projížďka motorovou tříkolkou.

Foto: Aleš Honus, Právo

Havarovaná tříkolka

„Řidička pochází z Budišova nad Budišovkou a pracuje pro ostravskou firmu, která na akci projížďky tříkolkou zajišťovala. Testy u ní alkohol neprokázaly,“ sdělil opavský policejní mluvčí René Černohorský. Dodal, že pět dětí ve věku do 15 let bylo lehce zraněno, jedno vyvázlo bez zranění. Avšak o dalších dvou dětských pasažérech zatím policie nemá informace.

Foto: Aleš Honus, Právo

Havarovaná tříkolka

„Předpokládáme, že jsou v pořádku, ale potřebujeme je dohledat,“ upozornil mluvčí. Příčinu nehody policie dále šetří.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám