Hlavní obsah

Policie nalezla v domě v Praze mumifikované tělo staré ženy

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Policejní hlídku v pondělí ráno přivolala žena do suterénu domu v Biskupcově ulici v Praze. Údajně tam mělo docházet ke krádeži věcí. Hlídka ale po příjezdu zjistila, že sklep je plný odpadků a mezi nimi leží mrtvá matka oznamovatelky. Podle prvotních informací zemřela přirozenou smrtí.

Dcera žila mezi odpadky s mrtvou matkouVideo: Novinky

 
Článek

Telefonní oznámení přijali operátoři tísňové linky před osmou hodinou ranní. Oznamovatelka se domáhala pomoci hlídky, protože v suterénu, který měla pronajatý jako ateliér, docházelo k vyklízení a krádežím písemností, které souvisely s dědickým řízením.

Hlídku na místě kontaktovali také sousedé ženy, kteří uvedli, že ve sklepě je nahromaděný odpad a měla by tam žít také matka oznamovatelky.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Kriminalisté na místě nálezu lidského těla

„Policisté nalezli v hromadě odpadků mumifikovanou mrtvolu ženy. Z dostupných informací vyplývá, že se s největší pravděpodobností jedná o tělo zmiňované staré ženy, která podle všeho zemřela za dosud nevyjasněných okolností před mnoha týdny,“ sdělila Novinkám mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

Podle prvotních informací 85letá žena zemřela přirozenou smrtí. Na místo vyjel také policejní lékař, který nařídil pitvu.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Odpadky ze sklepa domu v Praze 3

Kriminalisté se případem budou nadále zabývat a zvažovat možnou právní kvalifikaci případu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám