Hlavní obsah

Závodnice zemřela při nehodě na Rallye Teplice

Právo, koc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplice
Aktualizováno

Během sobotní Rallye Teplice zemřela na silnici mezi Adolfovem a Telnicí na Ústecku čtyřiačtyřicetiletá řidička. Právu to řekla krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Článek

„Čtyřiačtyřicetiletá řidička ztratila ve vysoké rychlosti kontrolu nad soutěžním vozem, se kterým skončila v příkopu na střeše. Zraněním na místě podlehla, její spolujezdkyně byla s těžkými zraněními převezena do nemocnice,“ popsala mluvčí tragédii.

„Do havarovaného vozu následně naboural jiný závodní vůz, jehož řidič nezvládl úhybný manévr před diváky,“ konstatovala Hyšplerová s tím, že druhý karambol skončil pro závodníka rovněž zraněním. „Divákům se naštěstí nic nestalo,“ dodala.

Závod Rallye Teplice, který se letos uskutečnil po téměř 25 letech, je součástí seriálu Rallye Cup. Na startu se objevily i posádky z Velké Británie, Finska a Polska. Na více než 245 kilometrech závodu je čekalo osm rychlostních zkoušek. Na trase soutěže po celý den hustě pršelo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám